Zipwake Integrator Module

Водещият шведски производител на иновативната трим контрол система Zipwake представи нов модул за интегрирана връзка с MFD и смарт устройства. Премиерата на продукта бе на международното изложение Metstrade 2022, което се проведе в периода 15-17 ноември в Амстердам, Нидерландия. .

Какво представлява Zipwake Integrator Module?

Новият модул за интегрирана връзка на Zipwake е стъпка напред за топ клас бранда. Той осигурява цялостна интеграция на трим контрол системата. Устройството свързва интерсепторите директно с многофункционалните дисплеи на таблото и/или смарт устройствата на борда на Вашата яхта. По този начин не е необходимо свързване на допълнителни екрани и инсталирането на контролни панели. Модулът може да бъде свързан с до 3 контролни панела за по-лесно управление.

Zipwake Integrator Module е съвместим с голяма част от актуалните дисплеи на пазара. Връзката става чрез ethernet интерфейс. По този начин потребителят може да наблюдава и управлява системата включително през своя смартфон или таблет.

Zipwake модул за интегрирана връзка

Спецификации на новия Zipwake модул за интегрирана връзка

Модулът е с изключително компактни размери – приблизително 184 х 112 х 42.5 мм и тегло от едва 350 грама. Елементът няма да заеме излишно място и не изисква специално внимание при избора на локация за инсталирането му. Можете просто да го поставите зад таблото, в кабината или дори в машинното отделение на плавателния съд. Модулът е сертифициран с водоустойчивост IP67 и издържа на температури от -20 до +85 градуса по целзий.

Технически данни:

  • Сензори: 3D жироскоп, 3D акселерометър и компас;
  • Интерфейси: I-BUS IN (CAN BUS), I-BUS OUT (CAN BUS), NMEA 2000, GPS (NMEA 0183 / RS232), CAN (J1939), Ethernet (10/100G), Wi-Fi, Bluetooth.
  • Волтаж: 12-32V;
  • Консумация: до 4W;
  • CE, FCC, SAE J1171;
  • Пълна съвместимост с свсичски Zipwake компоненти.

Zipwake Trim Control System

Belissima Marine е оторизиран дистрибутор и официален вносител на Zipwake за България. Можете да поръчате своята трим контрол система като ни изпратите запитване.