Trim-Control система Zipwake

Dynamic Trim-Control System

Zipwake

Шведско качество

Динамична трим контрол система Zipwake е продукт, създаден от топ клас специалисти в областта на морската механика. Тяхната цел е да създадат най-добрата система за управление, обединяваща най-добрите страни на висококачествените конкурентни продукти.

RND периодът трае около три години и половина. Резултатът е първият прототип на Динамична трим контрол система Zipwake – Series S. Тя е представена през ноември 2014 година в Амстердам.

Оттогава до този момент Zipwake не спира да увеличава пазарния си дял не само в Европа, но и в целия свят.

Динамична трим контрол система Zipwake в България

Продуктовата гама на Zipwake вече е напълно достъпна в България, благодарение на официалното партньорство между производителя и Belissima Marine. Компанията е оторизиран дистрибутор и официален вносител на шведския бранд. Можете да поръчате своята интерцепторна система директно или чрез дилърската мрежа на Belissima в България.

Series S

Zipwake Series S

Series E

Zipwake Series E

Динамична трим контрол система Zipwake идва в два варианта със сходна структура. Series S е подходяща за плавателни съдове между 20 и 50 фута, докато Series E е предназначена за по-големи яхти между 50 и 100 фута. И двете нива могат да бъдат разширявани според нуждите Ви, размера на лодката Ви и традиционните Ви дестинации.

И двете системи се изработват изцяло без корозивни материали. Те са напълно водоустойчиви, със стилен дизайн и с вградени сензори за движение и местоположение. След инсталация, автоматичната Trim-Control система Zipwake напълно се слива с дизайна на Вашата яхта. Специалното табло за управление ще бъде неразличима част от таблото на плавателния съд.

Защо Zipwake?

100% съвместимост

Трим контрол системите Zipwake са лесни за инсталация и напълно съвместими с различни марки и модели яхти.

Бърза реакция

Отделните интерцептори в системата Zipwake се отличават с по-бърза реакция за по-голяма прецизност при маневриране.

Икономичност

Trim-Control системата Zipwake оптимизира разхода на гориво чрез увеличаване на ефективността и устойчивостта на Вашата яхта.

Безопасност

Интерцепторите на Zipwake намаляват опасното накланяне на плавателния съд и по този начин повишават безопасността Ви.

За повече информация

Свържете се с нас