премиум яхта

Усещането за уют и луксозно преживяване е съчетание от ласкави провокации към всичките ни сетива – към кожата, зрението, обонянието. Това е причината тази есен Belissima Marine да презентира една изцяло нова услуга. Ще Ви предложим още едно ниво на премиум изживяване – Belissima парфюм ароматизатор за яхта.

Най-новият партньор на Белиссима е компанията Scentiment. Тя предлага иновативни ароматизиращи системи със стилен и елегантен дизайн. Неразривна част от тях е и екологичната концепция.

Емоция от аромати

Човечеството отдавна е признало за силата на ароматите. Те имат властта да създават емоции, да събуждат спомени, да провокират нашето въображение, да променят атмосферата ни. Ароматите могат да ни накарат да се отпуснем, да ни тонизират или да събудят нашата чувственост. Те са способни да ни накарат да се усмихнем или да се завърнем в далечен миг от собствената ни история.

Широката гама аромати на предлаганите от нас дифузери ще Ви пренесе по всички краища на света. Можете да усетите полъха на парфюми, вдъхновени от Герлен, Ермес, Каролина Херера, Булгари, Армани, Живанши и др. Или пък да се отпуснете в прегръдките на ароматни масла с екзотични плодови нотки на папая и смокиня.

Можете да откриете уюта на сладка Нутела или да се отдадете на страстна Ванилия. Защо не и да се енергизирате от полъх на капучино, например. И всичко това – на борда на своята собствена яхта. Вашият дом – далеч от дома.

етерични масла ароматизатор

Eco Friendly парфюм ароматизатор за яхта

Иновативната композиция на предлагания от нас парфюм ароматизатор за яхта се състои от сертифицирани дифузерни масла и парфюмни композиции. Те се разпространяват чрез фин мист, разпръскван с изключителна точност, така че да ароматизира равномерно помещение до 1200 кубически метра.

Продуктът не представлява аерозол и няма да повлияе на морската флора и фауна. Естествените съставки не са токсични и не са опасни за деца или домашни любимци. Всеки от парфюмите е внимателно подбран, а маслата са балансирано съчетани, за да създадат фина атмосфера на лукс.

ароматни масла за яхта

Дълъг живот на дифузера

Дифузерът е оборудван с калибрирана Японска помпа. Нейната гаранция е 10 000 работни часа или 2 години. Стилният парфюм ароматизатор за яхта може да бъде лесно програмиран, така че да освежава въздуха на борда с предпочитаната честота. Цялата система е със захранване от едва 8W, което я прави идеална за яхти от различен калибър. Всяко дифузерно масло може да изпълва с аромат интериора до около 130 работни часа или в продължение на седмици и дори месеци.

Стилно допълнение към интериора

Всеки ароматизатор за яхта е наличен в два цвята – бяло и черно, така че да се впише отлично в интериора на Вашата лодка. Може да бъде инсталиран и в рамките на вентилационната система, така че да остане напълно скрит.

парфюм ароматизатор за яхти

Можете да поръчате своя ароматизатор за яхта директно в Belissima като изберете маслото или маслата, които омайват сетивата Ви. Вашият механик ще инсталира и настрои Вашия дифузер съгласно Вашите изисквания. А за Вас самите остава да се насладите на удивителния аромат.

Персонализиране на яхти

Услугата парфюм ароматизатор за яхта е част от дейността на Belissima Marine за персонализиране на яхти. Тя включва доставка и брандиране на специални аксесоари за Вашата лодка. В това число влизат кърпи, чаршафи, халати, покривки, чаши, чинии, плата за сервиране, шампаниери, пепелници и др.

Направете запитване през нашия сайт или се свържете директно на тел. 070050557.