Belissima Marine

Персонализиране на яхти

Лукс на яхта

Стил и индивидуалност

Представете си неповторимото усещане да наблюдавате залеза над морския хоризонт, отпивайки вино от тънкостенна чаша, върху която са гравирани Вашите инициали. Екипът ни ще Ви осигури това усещане за лукс. Предлагаме цялостно персонализиране на яхти, включително на аксесоари като спално бельо, посуда, плата, шампаниери, пепелници и др.

Бъдете себе си и се чувствайте като капитан на своята лодка, независимо къде се намирате! Ако за Вас е важно пространството и всеки един елемент от него да отразяват Вашата същност, доверете ни се и заедно ще вдъхнем на Вашата яхта необходимия характер и стил!

Свържете се с нас за персонална оферта и атрактивни предложения.

Обзавеждане

„Belissima Marine“ предлага доставка на специални аксесоари за яхта. В това число влизат кърпи, чаршафи, халати, покривки, салфетки, чаши, чинии, плата за сервиране, прибори, шампаниери, пепелници и др.

Предлагаме чаши и посуда от специална пластмаса, която не се чупи и драска. Това минимизира риска от инциденти на борда. Освен това гарантира устойчивост и дълъг живот на всички чаши, чинии и посуда.

Доставяме и луксозни кърпи, халати и хавлии, текстилни салфетки, покривки и др. Качествената изработка и фини тъкани ще Ви подарят истински релакс и комфорт по време на вашето плаване.

За Вас остава единствено да изберете дестинация, бутилка вино и компанията, в която да се насладите на гледката.

Брандиране

За екипа на „Belissima Marine“ е важно да осигурим на нашите клиенти неповторимо усещане за дом, далеч от дома. Паралелно с това обаче желаем и да Ви подарим и духа на лукса, носен от онези малки неща, които са солта на живота.

Именно те оставят у Вас трайното удоволствие от това да притежаваш яхта. Екипът на „Belissima Marine“ може да Ви съдейства за брандиране на чаши, чинии, посуда за сервиране, кърпи, хавлии и др.

Оказваме съдействие, както при реализиране на идеята Ви, така и при разработване на дизайн. Можем да Ви помогнем да създадете свой персонален знак или лого, с които ще брандираме оборудването.

Преоткрийте духа на елегантността и превърнете лодката си в своя малък рай – остров на хармонията.

Премиум аксесоари

„Belissima Marine“ предлага и пълни комплекти чаши, чинии, прибори и плата от чисто сребро. Те ще добавят необходимата щипка екстравагантност и лукс към всяко Ваше приключение по море. Комплектите могат да бъдат и брандирани, според вкуса на клиента.

Цялостна услуга

Можете да се възползвате от единична услуга по обзавеждане на яхта, брандиране на оборудване или персонализиране на аксесоари за яхта. Предлагаме и специални пакети с комбинация от желаните от Вас решения за индивидуален дизайн на плавателен съд.

чаши
вечеря на яхтата
каюта спалня

За повече информация

Свържете се с нас