Zipwake Mini Controller

Екипът на Belissima Marine се завръща от изложението Metstrade 2023 с горещи новини! В рамките на форума, шведският трим контрол производител Zipwake представи най-новия си иновативен продукт – „умен“ mini controller. Той е изцяло хардуерен инструмент, който елиминира затрудненията при употребата на тъчскрийн заради висока влажност, лошо време, силно вълнение.

Дискретните размери и изчистеният дизайн на Zipwake Mini Controller го правят подходящ за инсталиране на всеки плавателен съд. Устройството е водоустойчиво (IP67) и съвместимо с продуктовата гама на Zipwake – модул за интегрирана връзка с MFD и смарт устройства, трим контрол елементи и т.н.

Дизайн на Mini Controller

Управлявай „и със затворени очи“ с Mini Controller

При силен дъжд, вятър, вълнение на морето, боравенето с тъчскийн на борда може да се окаже предизвикателство. Това е и причината Zipwake да добавят към екосистемата си напълно хардуерен елемент за управление, който включва контролни „колела“ за лесно и фино навигиране на трим контрол системата. Контролерът има и автоматичен режим за изцяло компютърно управление и вграден GPS.

Инсталация на Zipwake Mini Controller

Като всяка част от Zipwake екосистемата, мини контролерът също е съвместим с преобладаващата част от плавателните съдове. Дизайнът му позволява инсталацията му върху всякаква повърхност. Неговите размери са подходящи както за малки лодки за дневни разходки, така и за големи яхти за продължително плаване.

Zipwake Mini Controller и Integration Module

Спецификации

Размерите на Zipwake Mini Controller са изключително дискретни. Модулът е с квадратен интерфейс 60х60 мм и височина 29+32 мм. Теглото му е едва около 100 грама. Модулът е сертифициран с водоустойчивост IP67 и издържа на температури от -20 до +80 градуса по целзий.

Технически данни:

  • Индикатори – RGB LED;
  • Сензори: GPS;
  • Интерфейси: I-BUS IN (CAN BUS), I-BUS OUT (CAN BUS), Key Sense.
  • Волтаж: 12-32V;
  • Консумация: до 2W;
  • CE, FCC;
  • Пълна съвместимост с свсичски Zipwake компоненти.
Етикети