Сигурност за Вашата яхта!

Нашите предимства:

За Belissima Marine е от изключителна важност да гарантираме сигурността и безопасността на нашите клиенти! В това число влиза да осигурим и защита на Вашите интереси чрез оптималната за Вас застраховка на плавателен съд.

Предлагаме всички видове необходими застраховки за плавателни съдове: Отговорност сблъскване, Злополука на местата, Каско и др. Бонусът за нашите клиенти е, че при настъпване на застрахователно събитие осигуряваме и цялостна подкрепа до пълното отстраняване на щетите!

Защо да изберете нас?

ТОП ЦЕНИ

При запитване, клиентът получава най-добрите оферти на пазара! Попълнете внимателно нашия предварително изготвен въпросник. На база Вашите данни, наш сътрудник ще подбере трите най-добри предложения измежду всички  водещи застрахователни компании, за да Ви гарантираме максимално покритие на Вашите застрахователни интереси.

ОТСТЪПКИ

Нашите клиенти се възползват от преференциални цени и условия. Освен това предлагаме корпоративни отстъпки на всички видове застраховки. Можете да разчитате на нас не само за сключване на полици с отношение към плавателните съдове, но и за застраховка движимо имущество, застраховка недвижимо имущество и застраховка живот!

ПЪЛНО ОБСЛУЖВАНЕ

Осигуряваме последващо сътрудничество, включително техническо, при настъпило застрахователно събитие! Компанията развива дейност и в областта на подрръжка на плавателни съдове. Оказваме съдействие и при покупко-продажба на лодки и яхти.

Яхтинг преживяване
обзавеждане за яхта
яхтинг към залеза

Направете запитване!

Попълнете нашата форма за контакт и в рамките на 24 часа наш сътрудник ще се свърже с Вас с най-добрите предложения за застраховка на плавателен съд на пазара! Ще имате възможността да се възползвате от предложението, което най-много Ви устройва. Като бонус ще получите и допълнителни отстъпки при интерес към друг вид застраховане.