Yanmar

Осъществяваме поддръжка на

Yanmar

Yanmar е японска компания с над 100-годишна история. Основана е през 1912 година в Осака от Магокичи Ямаока. Първоначалната основна дейност е производство на бензинови двигатели.

През 30-те години Yanmar произвеждат първия в света малък комерсиален дизелов двигател. С типичната за японците методичност корпорацията се разраства, завземайки все по-голям пазарен дял в сферата на двигателите за селскостопанска техника.

След края на Втората световна война компанията пуска и своята първа линия морски двигатели. Днес те са част от световната плавателна традиция и един от предпочитаните партньори на производителите на моторни лодки, спортни яхти и др.

Двигатели YANMAR

Двигателите Янмар се отличават със сигурност и надеждност. Това е здрав бордови двигател, на който можете да се доверите както за екстремни преживявания със скоростна лодка, така и при по-продължителни плавания с яхта.

Друго предимство на Янмар е добре структорираната дилърска система. Тя улеснява ремонтните дейности и  цялостната поддръжка на бордови двигател. Доставките на резервни части се осъществяват сравнително бързо, така че дори аварийните ремонти да не претърпяват забавяне заради липсващи консумативи.

Защо харесваме Yanmar?

моторна лодка
ветроходна яхта
моторна яхта

Belissima Marine

Поддръжка

Екипът на „Belissima Marine“ има дългогодишен опит с обслужването на бордови двигатели Yanmar.
Осъществяваме профилактика, сезонна поддръжка и сервиз на яхти, задвижвани с Янмар.
Предлагаме оригинални части и консумативи.

Сервиз

„Belissima Marine“ извършва текущи, рутинни и извънредни ремонти на бордови двигатели Yanmar за скоростна лодка, яхта и др. плавателни съдове. Сервизните дейности се осъществяват на място или в нашата работилница в град Варна.

Части и консумативи

При нас ще откриете оригинални части и консумативи за качествена поддръжка на плавателни съдове, оборудвани с дизелов двигател Yanmar. Работим с лицензирани дилъри. Това гарантира качество, от което зависи дългият живот на двигателя.

Абонамент

„Belissima Marine“ предлага и цялостни услуги по поддръжка на яхти – сезонно обслужване и ремонти на лодки. Потърсете ни за конкретна оферта за пакетни абонаментни услуги. Изготвяме нашите предложения изцяло на базата на Вашите нужди.

За повече информация

Свържете се с нас