чинии и чаши за яхта Silwy

Нови стилни и практични аксесоари са представени в тазгодишния ни каталог на немския производител на чаши и чинии за яхта Silwy. В него ще откриете специализирани чаши от фин немски кристал или тритан, отлична първокласна керамика и аксесоари за кухнята. Те са подходящи както за употреба на борда на яхтата, така и на къмпинг, във ваканционния имот или дори у дома.

Новото в каталога на Silwy

Сред отличните допълнения в колекцията чинии и чаши за яхта Silwy има няколко, които със сигурност заслужават Вашето внимание. Първото е кристалната винена чаша тип „BORDEAUX“, която е с по-обемни размери от стандартните винени чаши. Тя е с вместимост 650 мл. Дизайнът й е изящен и стилен. Сходна по визия, но изработена от тритан е и пластмасовата чаша CLASSIC. Тя очарова окото и с неразличимия от стъклен вид и размер.

чаши за яхта

Фината керамика е допълнена с чинии в два прекрасни цветови варианта – Ocean синьо и Apricot оранжево. Те могат да се съчетават помежду си, благодарение на внимателно подбраните пигменти и атрактивния дизайн. Всеки от цветовете е наличен в два размера – малка чиния тип „Breakfast“ с диаметър 225 мм и голяма чиния тип „Dinner“ с диаметър 280 мм.

чинии за яхта

Кафето и чаят на борда са още по-примамливи с новите порцеланови магнитни чаши с ретро дизайн. За първи път предлагаме и допълнителни аксесоари с изключителен стил като стоманените прибори и магнитните мелнички за сол и пипер, които също са включени в нашия Silwy каталог за 2024 година.

Как да поръчате чаши чинии за яхта Silwy?

Можете да направите запитване за специална оферта по имейл, или да заявите предложение на място в нашия шоурум в Търговски център „Приморски“ в КК „Св. Св. Константин и Елена“. Тъй като не всички модели са изложени, препоръчваме Ви да съставите запитването си на база публикувания в нашия уебсайт Каталог.