Belissima Marine

Консултации и посредничество при покупка на яхта

ветроходна яхта въжета
луксозна яхта
яхта в езеро

Мечтаете ли за собствена яхта?

Мечтата Ви може да се сбъдне с помощта на „Belissima Marine“. Освен с поддръжка на яхти, екипът ни съдейства и при избор и покупка на плавателен съд.

Оказваме сътрудничество във всеки етап от сделката. Можем да Ви помогнем да откриете мечтаната яхта, както и да осъществим специализирана диагностика на плавателен съд, който вече сте харесали.

По този начин ще сте наясно за какво плащате – какво е състоянието на бордовия двигател, какво е качеството на допълнителното оборудване, какви подобрения са правени и какви са необходими.

Как ще сбъднем мечтата Ви?

Посредничество

Можем да открием за Вас идеалния плавателен съд на пазара. Ще се съобразим с Вашите собствени предпочитания:

  • моторна яхта или ветроходна лодка;
  • семпло обзавеждане или луксозно изпълнение;
  • допълнително оборудване – WC, пречиствател за вода, генератори, колектори, климатични системи и др.
  • размери и мощност;
  • бюджет.

Диагностика

Ако обмисляте покупка на яхта и сте се спрели на конкретен плавателен съд, ще извършим цялостна диагностика на всички системи, включително:

  • качество и състояние на двигателя;
  • състояние на климатичната система и WC системите;
  • функциониране на ел. инсталацията;
  • състояние на корпуса и др.

Препоръки

След първоначалния оглед ще издадем специален рапорт за състоянието на конкретния плавателен съд. Той ще бъде придружен с препоръки и предписания за евентуално необходимите подобрения и ремонти. Това ще Ви гарантира сигурност и комфорт, в случай че решите да закупите яхтата.

Оборудване

След като вече сте осъществили покупка на яхта, оставаме насреща и за изпълнение на подобренията. „Belissima Marine“ осигурява съдействие и при покупката и инсталирането на допълнително оборудване за яхти.

Персонализиране

Екипът на „Belissima Marine“ осъществява и съдействие при цялостното персонализиране на Вашата нова яхта.

Научете повече

ветроходна яхта въжета

Как да изберете правилната яхта?

Покупка на яхта означава нов курс във Вашия живот. Морето не е нещо, което правите от време на време, а цялостен мироглед. Няма да Ви лъжем – плаването е и пристрастяващо. Когато избирате плавателен съд е необходимо да си зададете няколко въпроса. Всяко от решенията трябва да се базира на Вашите лични очаквания от покупката и преживяванията.

На първо място е добре да съобразите вида яхта, размерите и мощността й с дестинациите, които планирате да посетите. До голяма степен те предопределят същността на самата лодка. Освен това е от първостепенно значение да си зададете въпроса колко време ще прекарвате в плаване и дали възнамерявате да го правите сами, или с компания.

За повече информация

Свържете се с нас