Belissima Marine

Консултации и посредничество при покупка на яхта

ветроходна яхта въжета
луксозна яхта
яхта в езеро

Мечтаете ли за собствена яхта?

Мечтата Ви може да се сбъдне с помощта на „Belissima Marine“. Освен с поддръжка на плавателни съдове, екипът ни съдейства и при избор и покупка на яхта.

Оказваме сътрудничество във всеки етап от сделката. Можем да Ви помогнем да откриете мечтаната яхта, както и да осъществим специализирана диагностика на плавателен съд, който вече сте харесали.

По този начин ще сте наясно за какво плащате – какво е състоянието на бордовия двигател, какво е качеството на допълнителното оборудване, какви подобрения са правени и какви са необходими.

Как ще сбъднем мечтата Ви?

Посредничество

Можем да открием за Вас идеалния плавателен съд на пазара. Ще се съобразим с Вашите собствени предпочитания:

  • моторна яхта или ветроходна лодка;
  • семпло обзавеждане или луксозно изпълнение;
  • допълнително оборудване – WC, пречиствател за вода, генератори, колектори, климатични системи и др.
  • размери и мощност;
  • бюджет.

Диагностика

Ако обмисляте покупка на яхта и сте се спрели на конкретен плавателен съд, ще извършим цялостна диагностика на всички системи, включително:

  • качество и състояние на двигателя;
  • състояние на климатичната система и WC системите;
  • функциониране на ел. инсталацията;
  • състояние на корпуса и др.

Препоръки

След първоначалния оглед ще издадем специален рапорт за състоянието на конкретния плавателен съд. Той ще бъде придружен с препоръки и предписания за евентуално необходимите подобрения и ремонти. Това ще Ви гарантира сигурност и комфорт, в случай че решите да закупите яхтата.

Оборудване

След като вече сте осъществили покупка на яхта, оставаме насреща и за изпълнение на подобренията. „Belissima Marine“ осигурява съдействие и при покупката и инсталирането на допълнително оборудване за яхти.

Персонализиране

Екипът на „Belissima Marine“ осъществява и съдействие при цялостното персонализиране на Вашата нова яхта.

Научете повече

ветроходна яхта въжета

Как да направите правилния избор при покупка на яхта?

Покупка на яхта означава нов курс във Вашия живот. Морето не е нещо, което правите от време на време, а цялостен мироглед. Няма да Ви лъжем – плаването е и пристрастяващо. Когато избирате плавателен съд е необходимо да си зададете няколко въпроса. Всяко от решенията трябва да се базира на Вашите лични очаквания от покупката и преживяванията.

На първо място е добре да съобразите вида яхта, размерите и мощността й с дестинациите, които планирате да посетите. До голяма степен те предопределят същността на самата лодка. Освен това е от първостепенно значение да си зададете въпроса колко време ще прекарвате в плаване и дали възнамерявате да го правите сами, или с компания.

За повече информация

Свържете се с нас