Партнираме си със

Sunseeker

„Belissima Marine“ e партньор и на „Sunseeker Bulgaria“ – част от структурата на най-голямия дистрибутор на Sunseeker в света – Sunseeker London Group – с повече от 40 офиса в 20 държави в Европа и Северна Африка.

Фабриката на Sunseeker International специализира в производството и оборудването на луксозни моторни яхти. „Sunseeker“ е еталон за внимание към детайла и качество, постигнато с изключителна прецизност.
.

Since 1969

„Sunseeker“ е бранд – наследник на една мечта. А мечтата е на Робърт Брайтуайт. През 1969 година, в пристанищния град Пул, той решава, че иска да построи нов вид лодка. И го прави. Започва да експериментира с нови материали и технологии, решен да направи революция в плаването.

Брайтуайт е ориентиран към специфичен тип яхтсмени. Неговите проекти са предназначени за любителите на скоростите. Освен спортни лодки, той залага и на удоволствията, които вървят ръка за ръка със скоростния плавателен съд.

Нещо повече, Брайтуайт желае да предложи на бъдещите собственици на яхтата възможността да я направят изцяло своя. Да получат точно това, което искат. Фенове и ползватели на марката са много звезди в шоубизнеса, както и пилоти от Формула 1.

сънсийкър ренегейд
яхта плаване

Днес „Sunseeker“ означава не просто лукс, а специфичен начин на живот, при това пригоден изцяло към яхтсмена. А отношението към отделния клиент и неговите предпочитания е топ приоритет. Сходен е и нашият мироглед. За екипа на „Belissima Marine“ Вашата безопасност и Вашият комфорт са от първостепенно значение. Вярваме, че добрият клиент е щастливият клиент. Оставаме на разположение за консултации във връзка със закупуване на яхта, поставянето на допълнително оборудване, доставка на обзавеждане, ремонтни дейности и поддръжка.

Яхтата на Джеймс Бонд

Знаехте ли, че...

Яхтите „Sunseeker“ често се появяват на големия екран. Луксозните плавателни съдове са запечатани в кадрите на четири от филмите за Джеймс Бонд. „Sunseeker“ е и любопитен акцент в лентата „Логан“ от поредицата за Уолвърийн и X-Men.

За повече информация

Свържете се с нас