Sunseeker yacht owners

Вашата Belissima VIP карта

VIP карта

Нашите партньори са важни за нас!

За компаниите от веригата Belissima всеки клиент и партньор е важен. Стремим се да подхождаме с внимание към всеки от тях и да търсим индивидуалния подход към техните нужди и интереси.

Като партньор на Sunseeker България, екипът на Belissima има удоволствието да Ви предостави тази специална VIP карта. Тя е предназначена ексклузивно за собственици на яхти с марката Sunseeker.

С тази карта можете да получите отстъпка не само за услугите на Belissima Marine. Тя Ви дава възможност да се възползвате и от услугите на другата половина на Belissima – семейната бижутерна компания Belissima MARRY ME. Вашата VIP карта Ви осигурява отстъпки при покупка на премиум златни бижута, сребърни бижута и диаманти.

Освен това, със своята специална Sunseeker карта можете да се възползвате и от специализираните ни услуги по изработка на бижута по поръчка, по Ваш дизайн и идея. Сред предлаганите от Belissima услуги е и подготовката и брандирането на корпоративни подаръци.

Гарантираме Ви не само отлично качество, кратки срокове за изпълнение и доставка, но и пълна конфиденциалност. Екипът ни не разкрива авторите на поръчки и не споделя идентичността на своите клиенти.

Belissima MARRY ME е официален представител на италианските брандове leBebé, Amen, Cameo Italiano, Colonna, Disney. Мениджърът на компанията – г-жа Петина Янева е лицензиран оценител на диаманти от HRD Institute of Gemmology.

часовници колона
бижута лебебе
бижута Дисни
бижута Амен
тонино ламборгини
камео италиано