ДА НАПРАВИМ ЛЯТОТО ОЩЕ ПО-ЗАБАВНО!

Seabob джет за гмуркане и водни спортове е иновативен продукт, който сме горди да представим като част от портфолиото на Belissima Marine. Моделите на Seabob комбинират вълнуващо усещане за скорост, опияняваща свобода и истинска сигурност в необятното море. С подводния джет всичко е възможно – да плувате под и над водата, да се гмуркате до дълбините и да се движите като хармонична част от морската вода!

Джетът има идеалната хидродинамична форма и притежава удивяваща издръжливост под водата. Управлението е лесно, като детска игра. За да насочите Seabob в правилната посока е необходимо просто да промените положението на тялото си. Удобните ръкохватки Ви осигуряват пълен контрол и комфорт.

Джетът Seabob е подходящ за гмуркане на дълбочина до 40 метра. Системата има защита, която не Ви позволява да надвишите тази дълбочина. Интелигентно програмираната машина може да се управлява и с една ръка, което Ви позволява да контролирате екипировката си или да спрете за почивка при необходимост.

Seabob джет за гмуркане

ТЕХНОЛОГИЯТА НА SEABOB ДЖЕТ

Джетът за гмуркане Seabob е модерно съоръжение, изработено от първокласни карбонови елементи с керамично покритие. Корпусът е силно издръжлив и може да устои на солената вода и суровите условия до 40 метра дълбочина. Качеството и вниманието към детайла са видими и с просто око при първата среща с този изключителен партньор, подходящ за различни водни спортове!

Електрическият мотор на Seabob идеален пример за съвременните иновации в задвижващите технологии. Напълно екологичен и безопасен за подводния свят, джетът е оборудван с литиево-йонни акумулатори. Цялата задвижваща система е лека и компактна, което позволява мобилност, лесно съхранение в ограниченото пространство на борда на Вашата яхта, както и истинско удоволствие под водата!

джет за яхта

МОДЕЛИ SEABOB ДЖЕТ

SEABOB F5

SEABOB F5 е базовият модел подводен джет. Той се отличава с изключително ниско тегло – едва 29 кг, и отлична маневреност. Той развива ускорение до 480 нютона, като управлението включва 4 скорости. F5 е модел, подходящ за начинаещи в гмуркането и морските водни спортове. Компактните му размери го правят подходящ и за плажа. Лесен е за съхранение и пренасяне и може да се превърне в най-вълнуващото преживяване през лятото!

SEABOB F5 S

SEABOB F5 S е средният клас подводен джет на марката. Моделът е с тегло 34 килограма и развива ускорение до 680 нютона. Управлението включва 6 скорости – от елегантно плъзгане в морската вода до пробуждащи адреналина преживявания под и над повърхността. Мощта на F5 S модела го правят подходящ за по-открити водни пространства.

SEABOB F5 SR

SEABOB F5 SR е най-мощната машина от серията. Спортният модел предлага уникално усещане за сила и скорост със своите 745 нютона максимално ускорение. Скоростите тук са 7 и предлагат широка гама от възможности за воден спорт, гмуркане и маневреност. Спортната същност на F5 SR е отразена и в гладкия и елегантен дизайн на модела.

подводни спортове гмуркане джет

ЦВЕТОВЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ

ВАШИЯТ НЮАНС

Джетовете Seabob се предлагат в стандартни, специални, неонови цветове, нюанси металик и във вариант с двуцветен корпус. Стандартните цветове са жълто и червено. Ако търсите по-бляскав ефект, специалните цветове на производителя включват елегантно бяло, сребрист графит и ефектно червено.

За още по-спортна визия изберете неоново жълто или оранжево, или комбинирана боя. Можете да предложите и свой собствен цветови десен, който ще направи Вашия Seabob уникален и изразяващ Вашия собствен характер. Направете запитване за каталог, ексклузивни и персонализирани предложения за цветово решение.

SEABOB КАМЕРА

Оборудвайте своя подводен джет Seabob с вградена Full HD камера, която ще запечата Вашите приключения в дълбините на морето. Допълнителното оборудване е вградено, като включва два обектива. Единият се монтира на носа на плавателния съд, а другият е част от контролното табло.

С едно натискане на бутона можете да снимате не само красотата около себе си, но да си направите и най-необикновеното селфи. Интелигентната система за управление на камерата ще направи необходимите корекции за перфектни кадри, които след това могат да се изпратят към смартфона Ви или към облачна услуга.