ДА НАПРАВИМ ЛЯТОТО ОЩЕ ПО-ЗАБАВНО!

Seabob джет за гмуркане и водни спортове е иновативен продукт, който сме горди да представим като част от портфолиото на Belissima Marine. Моделите на Seabob комбинират вълнуващо усещане за скорост, опияняваща свобода и истинска сигурност в необятното море. С подводния джет всичко е възможно – да плувате под и над водата, да се гмуркате до дълбините и да се движите като хармонична част от морската вода!

Джетът има идеалната хидродинамична форма и притежава удивяваща издръжливост под водата. Управлението е лесно, като детска игра. За да насочите Seabob в правилната посока е необходимо просто да промените положението на тялото си. Удобните ръкохватки Ви осигуряват пълен контрол и комфорт.

Джетът Seabob е подходящ за гмуркане на дълбочина до 40 метра. Системата има защита, която не Ви позволява да надвишите тази дълбочина. Интелигентно програмираната машина може да се управлява и с една ръка, което Ви позволява да контролирате екипировката си или да спрете за почивка при необходимост.

Seabob джет за гмуркане

ТЕХНОЛОГИЯТА НА SEABOB ДЖЕТ

Джетът за гмуркане Seabob е модерно съоръжение, изработено от първокласни карбонови елементи с керамично покритие. Корпусът е силно издръжлив и може да устои на солената вода и суровите условия до 40 метра дълбочина. Качеството и вниманието към детайла са видими и с просто око при първата среща с този изключителен партньор, подходящ за различни водни спортове!

Електрическият мотор на Seabob идеален пример за съвременните иновации в задвижващите технологии. Напълно екологичен и безопасен за подводния свят, джетът е оборудван с литиево-йонни акумулатори. Цялата задвижваща система е лека и компактна, което позволява мобилност, лесно съхранение в ограниченото пространство на борда на Вашата яхта, както и истинско удоволствие под водата!

джет за яхта

МОДЕЛИ SEABOB ДЖЕТ

SEABOB F5

SEABOB F5 е базовият модел подводен джет. Той се отличава с изключително ниско тегло – едва 29 кг, и отлична маневреност. Той развива ускорение до 480 нютона, като управлението включва 4 скорости. F5 е модел, подходящ за начинаещи в гмуркането и морските водни спортове. Компактните му размери го правят подходящ и за плажа. Лесен е за съхранение и пренасяне и може да се превърне в най-вълнуващото преживяване през лятото!

SEABOB F5 S

SEABOB F5 S е средният клас подводен джет на марката. Моделът е с тегло 34 килограма и развива ускорение до 680 нютона. Управлението включва 6 скорости – от елегантно плъзгане в морската вода до пробуждащи адреналина преживявания под и над повърхността. Мощта на F5 S модела го правят подходящ за по-открити водни пространства.

SEABOB F5 SR

SEABOB F5 SR е най-мощната машина от серията. Спортният модел предлага уникално усещане за сила и скорост със своите 745 нютона максимално ускорение. Скоростите тук са 7 и предлагат широка гама от възможности за воден спорт, гмуркане и маневреност. Спортната същност на F5 SR е отразена и в гладкия и елегантен дизайн на модела.

подводни спортове гмуркане джет

ЦВЕТОВЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ

ВАШИЯТ НЮАНС

Джетовете Seabob се предлагат в стандартни, специални, неонови цветове, нюанси металик и във вариант с двуцветен корпус. Стандартните цветове са жълто и червено. Ако търсите по-бляскав ефект, специалните цветове на производителя включват елегантно бяло, сребрист графит и ефектно червено.

За още по-спортна визия изберете неоново жълто или оранжево, или комбинирана боя. Можете да предложите и свой собствен цветови десен, който ще направи Вашия Seabob уникален и изразяващ Вашия собствен характер. Направете запитване за каталог, ексклузивни и персонализирани предложения за цветово решение.

SEABOB КАМЕРА

Оборудвайте своя подводен джет Seabob с вградена Full HD камера, която ще запечата Вашите приключения в дълбините на морето. Допълнителното оборудване е вградено, като включва два обектива. Единият се монтира на носа на плавателния съд, а другият е част от контролното табло.

С едно натискане на бутона можете да снимате не само красотата около себе си, но да си направите и най-необикновеното селфи. Интелигентната система за управление на камерата ще направи необходимите корекции за перфектни кадри, които след това могат да се изпратят към смартфона Ви или към облачна услуга.

Направете запитване за оферта