Belissima Marine

Пълно обслужване на яхти и моторни лодки

волво пента

Двигател

Наша основна грижа е да Ви гарантираме сигурно и безопасно пътуване от точка А до точка Б. Това задължително означава грижа за двигателя на яхтата.

Извършваме ремонтите с оригинални части, от лицензирани доставчици. Извършваме ремонтите на място, чрез мобилната ни работилница, или в сервизната ни база в град Варна. Предлагаме преференциални услуги тип „Emergency“ с моментална реакция и приоритет.

Обслужваме както яхти на територията на България, така и плавателни съдове в Гърция, Румъния. По договаряне се отзоваваме и на спешни повиквания в Испания, Франция и Италия.

boats-hauled-out-strapped

Корпус

Елемент на сигурността е и здравето на корпуса на Вашата яхта. Грижата за него е от първостепенно значение. Тя включва няколко елемента – остъргване/премахване на полипи, кърпежи и боядисване.

При ремонт на корпус на плавателен съд, екипът на „Belissima Marine“ взема под внимание не само особеностите на самата яхта. Важно е да се вземе предвид и дестинацията, която собственикът планира да посети.

В зависимост от солеността на водите, в които ще плавате, например, се подбира и боя със специфични особености. Целта е тя да запази качествата си през целия сезон.

Onan
Volvo Penta
CAT
Kohler

Двигатели за плавателни съдове

Екипът ни има дългогодишен опит с обслужването на дизелови и бензинови морски двигатели. Осигуряваме пълна поддръжка и обслужване, ремонт и профилактика на двигатели на някои от водещите производители:

  • Пълна гама дизелови и бензинови морски двигатели Volvo Penta. Те се отличават със сравнително ниско тегло, оптимизиран разход и ниски емисии. Една от причините да са предпочитани е фактът, че постигат добра и устойчива скорост.
  • CAT или Caterpillar също са компания с дългогодишни традиции в производството на дизелови и бензинови двигатели за плавателни съдове. Едно от предимствата им е добре развитата световна мрежа от доставчици.
  • Морските двигатели Onan се отличават със сравнително достъпна поддръжка. Обслужването на двигателя е относително лесно и това ги прави предпочитани в областта на дизеловите двигатели.
  • Морските двигатели Yanmar са здрави и надеждни. Дългогодишният опит на производителя Ви гарантира сигурност в морето, а добре структорираната дилърска система улеснява ремонтните дейности.
  • Двигателите Kohler са изцяло дизелови и също се отличават с дългогодишен опит и традиции в производството. Една от ценностите на компанията е вниманието към детайла. Всяка една част се тества и проверява, за да Ви гарантира максимален живот на двигателя на яхтата Ви.
  • Cummins също са дизелови двигатели с над 100-годишна традиция. Те се отличават с издръжливост, сигурност и мощност. Те са тихи и с ниски емисии.
  • Дизеловите двигатели Steyr са специално проектирани за плавателни съдове. Те се отличават с висока ефективност.

Грижа за Вас

Доверете ни се!

Ние ще се погрижим за Вашата лодка така, както бихме се погрижили за своята собствена.

Защото така се грижим за Вас самите! За Вашия комфорт и за Вашата безопасност.

Те са безценни!

За нас

„Belissima Marine“ предлага професионална поддръжка и обслужване на яхти и индустриални машини.

Услугите ни включват ремонт и сезонна профилактика на ветроходни и моторни яхти, пълно обслужване на допълнително оборудване за плавателни съдове. Предлагаме консултации при подготовка за покупка на яхта, както и съдействие при персонализиране на Вашите лодка и оборудване.

Преди всичко обаче, „Belissima Marine“ е семеен бизнес. На нашият език това означава повече от работа. Това е страст и любов, мисия и бъдеще за нашите деца.

Целта ни е да предложим пълна и цялостна услуга, която да Ви спести време и усилия, за да се насладите без тревога на красотата на плаването.

Нашият Екип

Radoslav Kirilov - Glaven mehanik
Радослав Кирилов

Главен механик

За повече информация

Свържете се с нас