Belissima Marine

Поддръжка на яхти и джетове

Сезонно обслужване на яхти

Яхта пристанище

Професионалната сезонна поддръжка на яхта гарантира дълъг живот на плавателния съд. Важно е преди и след всеки плавателен сезон да се осигури качествено обслужване на всеки плавателен съд.

Сезонната поддръжка в „Belissima Marine“ включва:
 • Диагностика на всички системи с професионална апаратура, изготвяне на предписания и оферти за необходимото обслужване и евентуални ремонти.
 • Поддръжка на подводна част (корпус) – остъргване на налепи, кърпежи и пребоядисване със специализирани бои, подходящи за региони със специфична соленост на морската вода;
 • Профилактика на допълнително оборудване на яхта – климатична система, watermaker (система за филтриране на морска вода), бани и тоалетни, ел. инсталации);
 • Зазимяване – наземно и във вода. Зазимяването е задължително за периода, в който плавателният съд няма да плава, за да се консервират системите.

Поддръжка на двигатели

01A_Rentjes20V_4000

Двигателят е сърцето на Вашата яхта. Важно е за него да се полагат специални грижи, за да се възползвате от неговия максимум. Специализираната поддръжка на бордови двигател е задължителна и за удължаване на неговия живот.

Поддръжката на морски двигатели в „Belissima Marine“ включва:
 • Диагностика с професионална апаратура;
 • Оглед на съставните части на бордови двигател;
 • Изготвяне на препоръки и предписания за необходимо обслужване и/или ремонти;
 • Изготвяне на оферта за реализиране на препоръките и предписанията.

Всеки плавателен съд, обслужван от „Belissima Marine“, заедно с всички извършени ремонти и подобрения, се вписва в специален регистър. Досието, което подготвяме, има няколко ползи – на първо място прави предвидими всички последващи ремонти. Освен това, подробната история на поддръжката на плавателния съд е бонус при евентуалната му продажба на по-късен етап.

Абонаментна поддръжка

boat-car-on-deck-expensive-yacht-mercedes-luxury-yachts

Екипът на „Belissima Marine“ предлага и специални абонаментни планове за своите клиенти. Те включват набор от услуги, важни за поддръжката на всеки плавателен съд, както и преференции за собственика на яхтата.

Абонаментът работи на база месечна такса. Събраните суми се изразходват поетапно, в зависимост от необходимостта. Това облекчава финансовата тежест както при сезонната поддръжка, така и при възникване на евентуални повреди и необходимост от ремонт на двигател на яхтата, например.

Абонаментното обслужване включва:
 • диагностика на системите – двигателни механизми и допълнително оборудване;
 • изготвяне на предписания и препоръки за рутинно обслужване и предотвратяване на повреди;
 • поддръжка на досие с история на плавателния съд;
 • предимство при възникнала необходимост от спешен ремонт;
 • дистанционна консултация при необходимост.
сезонна поддръжка на яхти
двигател ремонт
плавателни съдове

Портфолио

Някои от яхтите, които поддържаме

Яхтите на Белисима
Яхта Белисима Марине
яхта марине

Belissima Marine

Нашите доволни клиенти

Доверете се на опита ни!

Нашето кредо гласи, че всяка работа си има своя майстор. Следвайки това мото, специализираме в това, от което разбираме най-добре – цялостна поддръжка на яхти.

Грижим се с любов за здравето на двигателя. Осигуряваме всичко необходимо за правилното функциониране на всички онези системи, които гарантират приятното преживяване и комфорта на нашите клиенти.

Не ни е страх да си изцапаме ръцете!

Нито се плашим от умората. Защото, както е казал Конфуций: „Ако откриеш работа, която ти харесва, никога няма да ти се налага да работиш“.

Но в крайна сметка предпочитаме, вместо да говорим за себе си, да оставим опитът ни да говори за нас. Опитът, както и доверието на нашите клиенти.

Най-щастливи сме, когато те са доволни и спокойни, че има кой да се погрижи за тяхното бижу – мечтаната яхта!

работно облекло

Отзиви:

Καταπληκτική εταιρεία επισκευής και συντήρησης σκαφών. Εξαιρετική δουλειά γρήγορα και αξιόπιστα. Ο RADO (μηχανικός), μεθοδικός γνώστης, και αποτελεσματικός. Πρόβλημα του σκάφους μου που επί δύο χρόνια κάνεις δε μπόρεσε να δώσει λύση, το επισκεύασε σε μια μόνο μέρα!!!!! Η Petina (μάνατζερ), οργανωτική, μεθοδική, κρατάει την εταιρεία ψηλά… Για μένα είναι πλέον η μόνη εταιρεία που θα ασχολείται με το σκάφος μου…. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα…

Удивителна компания за ремонт и поддръжка на лодки. Страхотна работа бърза и надеждна. Радо (главен механик) е методичен и ефективен експерт. Той поправи проблем, който моята лодка имаше в продължение на две години, само за един ден! Петина (мениджър) е организирана и методична. Поддържа компанията на високо ниво. За мен това е единствената компания, която ще се занимава с моята лодка оттук нататък. Горещо ги препоръчвам!

Νικοσ Μιαουλησ/Никос Миаулис – яхта Fairline

Имахме проблеми със загуба на управлението на 42-футовата ни моторната яхта, която е с два дизелови двигателя Volvo Penta D6. Блокираха ходовете – преден и заден, а алармените системи регулярно се включваха. Два сезона подред всевъзможни фирми се заемаха с ремонта, но така и не успяха да отстранят проблемите. Услугите на "Belissima Marine" ни бяха препоръчани от наш близък, който дълги години, работейки като капитан, имаше преки впечатления от повечето майстори в този сектор. Радо се отзова веднага и още при първото си посещение диагностицира проблема, а при следващото му идване всичко беше отстранено. Генераторът също дефектираше – успя да вкара в изправност и него. От тогава, вече два сезона плаваме безаварийно с яхтата и препоръчваме "Belissima Marine" на всички наши познати с неизправности по лодките си. Компетентни, отговорни и истински професионалисти!

Ивелин Дончев – „Дончев Транс“

Притежавам яхта Бавария 35 HT Спорт с два двигателя Волво Пента намираща се в Гърция. Многократно ми се е налагало да ползвам услугите на механика за технически ремонти и годишно сервизно обслужване. Изключително съм доволен от бързата реакция и компетентноста на главния механик Радослав Кирилов. Извършвал е ремонти и по тех. съоръжения на лодката. Препоръчвам на всички собственици на яхти в Гърция да ползват фирмата при тях винаги съм получавал обратна връзка, отношение и много добри цени на материалите и услугите.

Тидиимпекс
Димитър Панев – „Тидиимпекс“ ЕООД

"Адвентчър Рент Яхт" ЕООД, разполага с различни морски съдове, които изискват сигурност при извършените ремонти и профилактика на двигатели, основни и спомагателни системи, тъй като в морето не се допускат компромисни решения при експлоатация на яхтите ни. Екипът от професионалисти на "Белиссима Марине"- яхт сървиз ни спечели с коректност, навременно изпълнение, персонално отношение и грижа към нашите плавателни съдове. Поради утвърдения ни опит в работа с тях, препоръчваме "Белиссима Марине" на всички, които държат на високото качество и коректно отношение при подръжката на лодки и яхти.

Adventure rent yacht
Тодор Митков – „Адвентчър Рент Яхт“

Belissima Marine е една от малкото фирми, които наистина държат на своите клиенти. За времето, в което съм работил с тях, не е имало нито един случай, в който да не поемат ангажимент и да не го изпълнят навреме, при все, че яхтата ми е на Халкидики. За тях няма делник, няма празник. Когато има работа да се върши (да не дава Господ авария), ще пътуват през нощта, за да могат да пристигнат по най-бързия начин, за да можем ние с лодките да се наслаждаваме на слънцето и морето. Нямам думи да опиша колко съм доволен. Горещо препоръчвам на всеки, който иска спокойствие и безаварийно плаване. Благодаря ви за всичко.

Камен Спасов
Камен Спасов – Six Sense/Atlantis 39

За повече информация

Свържете се с нас