Belissima Marine - дистрибутор на Mercury Marine

Дойде време да обявим първата страхотна новина за 2022-ра година! Екипът ни бе одобрен за първото си директно представителство. След няколко месеца усилена работа, Belissima Marine стана оторизиран дистрибутор на Mercury Marine.

До момента екипът ни работеше ексклузивно с оторизирани дилъри на територията на България и Гърция. Благодарение на нашите партньори и тяхната колегиалност сме реализирали десетки планови и извънредни ремонти, с оригинални продукти на топ марките в областта на морската механика.

За Belissima обаче качествената услуга неизменно преминава и през оторизации като тази. Само по този начин можем да предложим най-добрите продукти на най-добрите цени – като самите ние станем оторизиран дистрибутор на Mercury.

Комбинацията от безценно know-how и достъп до иновативни продукти от каталога на производителя, е гарант за качество, който желаем да впишем в палитрата от предимства на Belissima Marine.

Повече за Mercury Marine

Компанията Mercury Marine е основана през 1939 година като семеен сервиз в Уисконсин от Карл Кикхайфер. Създателят на фирмата бил не просто механик, а и изобретател, визионер, вдъхновен инженер. Той създал първия си извънбордови двигател в малката си работилница, вероятно без дори да предполага, че 80 години по-късно Mercury Marine ще бъде един от водещите производители на морски двигатели в света.

Днес компанията има седалища в Северна Америка, Южна Америка, Азия и Европа. По време на редица от тазгодишните яхтени изложения по света, Mercury Marine отчете рекорден пазарен дял при извънбордовите двигатели. 70 на сто беше присъствието на бранда във Флорида, а цели 90% – в Дубай.

Belissima Marine като дистрибутор на Mercury

Очаквайте скоро изцяло новата ни секция „Магазин“, в която ще откриете оригинални резервни части и консумативи за двигатели Mercury. Към момента системата за онлайн поръчки е в процес на разработка. Чрез нея ще имате възможност да заявите доставка на части и консумативи, или да резервирате такива за предстоящ ремонт.

За предварителни оферти, можете да направите заявка по имейл или чрез формата за контакт на нашия сайт. Както винаги, Belissima Marine предлага между 12 и 24 месеца гаранция на частите и 6 месеца гаранция на труда.