Комплексни системи

Оnan

Onan е бранд с дългогодишна традиция в областта на морското оборудване. Дейвид Онан дава начало на своята компания през 1920 година, виждайки необятно бъдеще пред електрическата енергия. Неговите въображение и прозорливост раждат поредица от иновации в сферата на генераторите и двигателите.

Производството започва през 20-те години на миналия век с първия по рода си малък електрически генератор. Само 10 години по-късно се появява и първият бензинов двигател Onan, а след това компанията се прочува и като първия американски производител на малки дизелови двигатели.

През 1986 година Onan става част от корпорацията Cummins – един от най-големите производители на дизелови двигатели в света. Колаборацията между двата лидера дава своите положителни резултати. Днес продуктите Cummins Onan предлагат комплексни решения за оборудване на плавателни съдове.

Защо е важен надеждният генератор?

Във века, в който живеем, електричеството е важно. Дори по-важно е да имате достъп до него, когато е невъзможно да заместите единия източник с друг – когато плавате или когато се прибирате у дома със своята яхта.

Надеждният генератор е един от задължителните елементи от оборудването на Вашия плавателен съд. Той ще Ви гарантира не само пътя напред, но и достъпа Ви до питейна вода и връзката Ви със света.

Изборът на качествен генератор е от първостепенно значение особено ако не притежавате необходимите познания, за да осъществявате сами аварийни ремонти, когато нямате на разположение механик, специализиран в ремонт на яхти.

Изборът на генератор е важен!

Предимствата на Onan

Какви са преимуществата на Onan?

Системите Cummins Onan имат няколко преимущества, които ги правят добро решение за Вашата яхта:

  • Сравнително достъпна поддръжка;
  • Относително лесно обслужване на двигателя;
  • Поддържана гама от резервни части;
  • Развита дилърска система.

За повече информация

Свържете се с нас