Mercury Marine

Двигатели

Mercury Marine

Since 1939

Производството на двигатели Mercury Marine започва през далечната 1939 година. Компанията е основана в Уисконсин от Карл Кикхайфер. Преди повече от 80 години младият по онова време инженер и изобретател откупил стара фабрика за двигатели, която се намирала недалеч от семейната ферма.

Жаден за възможността да твори, той купил заедно с имота и около 300 дефектни извънбордови двигатели. Вместо да ги предаде за скрап, той решил да им вдъхне нов живот. Заедно с екипа си той разработил система за обновяване на нефункциониращите машини.

33-годишният Кикхайфер не само успял да преобрази дефектните двигатели. В рамките на няколко месеца той успял и да докаже себе си като изключителен инженер. 80-години по-късно, неговото внимание към детайла и изключителна стриктност продължават да водят бранда му напред.

Двигатели Mercury Marine през 21-ви век

Днес Mercury Marine е един от водещите производители на морски двигатели в света. Пазарният дял на компанията е огромен. Причината за това е специфичната комбинация от надеждност, устойчивост и иновативен подход. Екологичната фирмена политика на Меркюри включва непрекъснато разработване на нови материали. Крайната цел е по-дълъг живот на елементите и по-малко замърсяване на околната среда. За потребителя обаче това означава също по-високо ниво на безопасност и по-ниски разходи за поддръжка.

Mercury Marine и Belissima

Belissima Marine е оторизиран дистрибутор на продуктовата гама на Mercury Marine. Можете да поръчате оригинални продукти, резервни части и консумативи чрез контактната форма. Очаквайте скоро и специалната секция „Магазин“, чрез която можете да заявите доставка или резервация на продукти бързо и лесно.

Mercury Marine
Mercury Marine
Mercury Marine

За повече информация

Свържете се с нас