Кохлер лого

Партнираме си със

Kohler

Kohler Co. е една от онези универсални американски компании, които развиват много и все различни дейности. Фирмата е основана през далечната 1873 година в Уинсконсин (САЩ) от австрийският имигрант Джон Майкъл Кохлер.

Първоначалната дейност е била свързана с леярство. Kohler Co. произвеждали железни елементи за мебели, огради и др. В последствие компанията се пренасочва към декоративни и практични решения в сферата на водопровода.

Днес дейностите, които Кохлер развива са няколко. Сред тях продължава да бъде производството на аксесоари и продукти за кухня и баня, голф съоръжения, интериорни решения, както и производството на… двигатели и генератори.

Двигатели KOHLER

Kohler е един от най-старите производители на дизелови двигатели. Те са резултат от внимателно проектиране и обстойно тестване на всяка частичка от системата. Това ги прави сигурни и издръжливи. Препоръчваме ги и заради компактния дизайн и интелигентно въведените иновации.

Бордови двигатели

Морските двигатели Kohler се отличават с ниско тегло и ниски емисии. Тези два елемента спомагат за постигане на висока степен на екологичност на плавателните съдове.

Двигателите Kohler са резултат от колаборации с италианската компания Lombardini, японската Yanmar и американската John Deerе.

двигател KDI2504M-MP
двигател KOHLER

Индустриални двигатели

Компанията произвежда и различни по мащаб и мощност  индустриални двигатели. Те намират приложение в областта на селскостопанската и индустриалната техника, ландскейпинг инструментита и строителнита машини.

Индустриалните двигатели Kohler са част от съвсем отделно подразделение на компанията. Подходът към тях обаче е същият. Те са комбинация от традиции, иновации и експериментално проектиране.

Генератори KOHLER

Морски генератори Kohler се отличават с по-компактни размери и по-тих режим на работа. Специалният им дизайн гарантира по-малко вибрации и по-голям комфорт. Едно от предимствата им е и вградената система за автоматизиран контрол, която оптимизира разходите и подобрява производителността.

Морски и индустриални генератори

Belissima Marine

Поддръжка

„Belissima Marine“ предлага цялостни услуги по поддръжка и ремонт на двигатели и генератори Kohler.

Ремонт

Предлагаме услуги по текущ и извънреден ремонт на двигатели и генератори Kohler. Осъществяваме професионална диагностика и сервизно обслужване.

Оригинални части

Работим с оригинални части и консумативи за двигатели и генератори Kohler. Употребата им Ви гарантира безопасност и дълъг живот на апаратурата.

Абонамент

„Belissima Marine“ предлага и специализирани абонаментни услуги по поддръжка на яхти и поддръжка на индустриално оборудване. Свържете се с нас за персонализирана оферта.

За повече информация

Свържете се с нас