софтуерен ъпдейт на Zipwake

Актуализирането на Zipwake софтуера Ви гарантира винаги оптимална работа на системата. Освен това Ви дава възможност да се възползвате от подобренията, които екипа на шведския производител разработва. Как обаче се инсталира ъпдейт на Zipwake? Необходими са Ви компютър с интернет, флашка и няколко спокойни минути.

Ъпдейт на Zipwake в четири стъпки

Стъпка 1

Изтеглете файла с обновлението от сайта на производителя. Актуалната версия е налична за сваляне в секцията „Software update“ на страницата „Support“ на съответната Zipwake система – Серия S или Серия E:

Стъпка 2

Прехвърлете файла на флаш памет. Ъпдейтът трябва да бъде в основната директория, а не в папка. Самата флашка трябва да бъде във формат FAT32, за да бъде прочетена от Вашия Zipwake.

Стъпка 3

Отстранете капачето на конектора, разположен на гърба на Вашия Zipwake контролен панел и включете флашката.

контролен панел Zipwake софтуерен ъпдейт през USB порт

Стъпка 4

Рестартирайте системата. На екрана ще се появят инструкции за инсталация на ъпдейта. След като тя завърши, не забравяйте да изключите USB паметта и да затворите конектора с капачето.

Нуждаете се от съдействие?

Belissima Marine е оторизиран вносител на Zipwake. Можете да поръчате своята трим контрол система или да поискате консултация относно поддръжка, като ни изпратите запитване.