ОБОРУДВАНЕ за ЯХТИ GARMIN

Garmin е име, което неизбежно се асоциира с топ клас технологиите в областта на GPS навигацията. Още с първия си продукт в началото на 90-те години на ХХ век, Garmin стъпва сдраво на морския пазар с първия си продукт GPS 100. И така до днес, когато компанията предлага едни от най-добрите радарни, сонарни и навигационни инструменти за корабоплаването.

Гамата от продукти на Гармин е ориентирана към живота навън. Всеки от сегментите е предназначен за динамични личности, които ценят времето сред природата, но приоритизират и сигурността си.

Belissima Marine e оторизиран партньор на Garmin България не само в морския сегмент. Освен радарно, сонарно, радио и навигационно оборудване за яхти, компанията доставя и всички артикули от останалите категории на Гармин. В това число влизат спортни стоки, GPS сензори, автомобилни и офроуд навигатори, карти, камери и музикално оборудване.

Направете запитване за оферта през нашата Контактна форма или посетете Централния ни офис за персонално предложение. Очаквайте скоро и нашия Онлайн магазин за директна поръчка на аксесоари и оборудване с марката Гармин.

РАДАРИ GARMIN

Консултантите на Belissima ще Ви предложат идеалното решение за Вашата яхта, за Вашия начин на живот, според Вашите бъдещи дестинации! Радари, антени и сензори, които ще Ви помогнат да поддържате правилния курс, да вземате правилните решения и да се забавлявате на борда.

Garmin GPSMAP

КАРТОГРАФИ

Интелигентните решения от серията GPSMAP комбинират картографи и сонари за бърза и лесна навигация и планиране на маршрут.

Garmin VHS

МОРСКО VHF РАДИО

Морските радиостанции Гармин Ви гарантират сигурност във всяка (извънредна) ситуация, независимо от местоположението Ви в морето.

Garmin камери

КАМЕРИ

Вашите очи на борда, под и над палубата – водоустойчиви, с кристална картина и дискретен дизайн, който ще пасне на всяка лодка.

Система NMEA 2000

NMEA 2000 МРЕЖА

Комплексното решение NMEA 2000 Ви позволява да следите различни функции на един или повече екрани, включително навигация, радар, сонар и радио комуникации.

Гармин озвучение

FUSION MARINE AUDIO

Озвучителната система Garmin Fusion предлага топ клас звук за истински класно преживяване на борда.

авто аксесоари и навигация Garmin

АВТО НАВИГАЦИИ GARMIN

Автомобилен навигатор или GPS навигация за мотоциклетизъм и тежкотоварен транспорт – Garmin е марката, която всеки би препоръчал.

СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ

Смарт часовници, спортни гривни и тракери, GPS устройства за тренировки на открито и плуване и още, и още…

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ