покана яхтинг вечер

Екипът на Belissima има удоволствието да бъде партньор на още едно вълнуващо събитие – Яхтинг вечер в столицата.

За нас е чест да приемем поканата да бъдем част от този евент не само през февруари, а и занапред. Надяваме се, че събитието ще се превърне в чудесна традиция!

Първата част от нашето яхтено преживяване предстои след броени дни! Поканени са всички, които желаят да споделят своята любов към мореплаването, да открият нови и да преоткрият стари познанства.

24 февруари │ 18:30 ч.│Solo by Lili Pham

Партньори на събитието Yachting Night са BG Yachting, Belissima Marine, Belissima MARRY ME и Venid-yacht. Предстоящата Яхтинг вечер е неформално събиране на съмишленици, с вход свободен.

Добре дошли са всички желаещи от яхтинг общността в страната. Участниците ще имат възможността свободно да общуват, да обменят идеи и истории, да споделят своите планове за предстоящи дестинации.

Събитието е със свободна консумация и без дрескод. Домакин ще бъде ресторант Solo by Lili Pham (гр. София, ул. Славянска 29). Поради ограничените места е необходима предварителна резервация. Можете да запазите място на тел. 0896840507.

Яхтинг вечер отново и отново

Амбицията на организаторите е тази приятна Яхтинг вечер да се превърне в любима прадиция на всички любители на плаването. В крайна сметка, всички ние – пътешествениците, авантюристите, капитаните и специалистите, сме част от една общност. Какъв по-хубав начин да прекараме една зимна вечер от това да си поговорим за морето на по чаша хубаво питие!

За съжаление, през февруарското издание нашият екип няма да може да сподели емоцията с Вас лично. Причината са служебни ангажименти. За сметка на това обаче ще се радваме да се срещнем в столицата през март.