Екипът на „Belissima Marine“ предлага поддръжка, ремонт и обслужване на някои от най-популярните двигатели за яхти и плавателни съдове.
Работим изключително с оригинални резервни части, за да Ви гарантираме сигурност и надеждност.

изтеглен файл

Onan са лесни за обслужване дизелови двигатели. Това е един най-предпочитаните бордови двигатели за плавателни съдове. Екипът ни има богат опит с ремонта и поддръжката на двигатели Onan.

volvo-penta-logo

Volvo Penta са сред най-широкоразпространените и предпочитани морски и индустриални двигатели. Екипът ни има дългогодишен опит с този тип дизелови и бензинови двигатели.

Mercury Marine

Mercury Marine е един от най-големите производители на извънбордови двигатели в света. Марката съществува от 1939 година. 

unnamed

Kohler е един от най-старите производители на дизелови двигатели. Едно от предимствата им е многократното тестване на всяка една съставна част на системата. Това гарантира устойчивост и дълъг живот на двигателя.

Sunseeker

„Belissima Marine“ е партньор на Sunseeker Bulgaria, които са част от структурата на най-голямия дистрибутор на Sunseeker в света – Sunseeker London Group – с повече от 40 офиса в 20 държави в Европа и Северна Африка.

caterpillar-logo

CAT са високопроизводителни дизелови и бензинови двигатели. Те са подходящи при необходимост от по-високи мощности и могат да достигнат производителност до 3000 W.

За повече информация

Свържете се с нас