БЕЗ СЧУПЕНИ ЧАШИ
БЕЗ РАЗЛЕТИ ПИТИЕТА

Представяме Ви иновативните чаши за яхта Silwy с магнитно прикрепяне. Те са задължителен аксесоар за всяка яхта. Произведени в Германия, Silwy са решение, което спестява място, намалява риска от инциденти на борда и елиминира шума на дрънчащи чаши и чинии.

Магнитната технология на Silwy позволява сигурно и плътно прикрепяне на чашата дори при силно вълнение. Стилният дизайн на чашите и чиниите от колекцията пасва изцяло на визията за луксозен интериор, приканващ към разточителна почивка.

магнитни чаши за яхта Silwy

Чаши за яхта Silwy

Всеки артикул от колекцията чаши и чинии Silwy е изработен с внимание към детайла. Дизайнът им е елегантен и стилен. 100% сигурни, 100% надеждни, 100% атрактивни. Комбинирайте с подноси, аксесоари за съхранение и кухненски аксесоари за цялостно решение на борда на Вашата яхта! Колекцията Silwy Ви предпазва не само от счупени стъкла по декинга, но и от съсипана посуда в шкафа!

РАЗНООБРАЗИЕ

Широка гама от модели и дизайни, подходящи за всяка напитка – бира, вино, коктейли, кафе, чай и безалкохолни.

ПАТЕНТОВАН ДИЗАЙН

Патентован дизайн за магнитно прикрепяне. Всяка чаша е окомплектована с нано гел поставка.

АКСЕСОАРИ

Комбинирайте комплекти кристални чаши, пластмасови чаши и чинии с поставки и аксесоари за съхранение Silwy.

кристални чаши за яхта

КРИСТАЛНИ ЧАШИ ЗА ЯХТА SILWY
ЗА ПРЕМИУМ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Изящната кристална колекция чаши за яхта Silwy е изработена от баварски кристал с интегрирани магнити. Дизайнът на всеки от моделите е детайлен и изискан за истински премиум преживяване. Освен това, висококачественият материал е закален, с увеличена издръжливост на удар.

Най-голямото предимство обаче е нано гел подложката. Тя е с изискан дизайн, наподобяващ кожа. В сърцевината му има метална пластина, идеално балансирана за сигурно прилепване на магнитната чаша към нея. Напитката Ви няма да падне, няма да се приплъзне, няма да се разлее.

чинии за яхта

Керамика

Колекцията керамични съдове Silwy включва всичко необходимо, за да се чувствате у дома, на борда на своята яхта. Семпъл дизайн обединява чаша за еспресо, чаша за кафе или чай, travel чаша, купи и чинии от порцелан.

пластмасови чаши за яхта

Чаши за яхта

Стилната колекция пластмасови чаши включва модели за всяко от любимите Ви питиета. Продуктите са произведени от тритан – безопасна за Вашето здраве пластмаса, която е дълготрайна и устойчива.

пластмасови чинии за яхта

Чинии за яхта

Стилната колекция пластмасови съдове включва чинии и купи с магнитно прикрепяне, чаша за каже или чай с удобен капак, както и прибори (нож, вилица и лъжица) с удобен за употреба и съхранение дизайн. Визията е с модерни фасети.

магнитни аксесоари за яхта бурканчета за подправки

Аксесоари

Допълнете кухненското обзавеждане с магнитни аксесоари като бурканчета за подправки, чай и кафе; табла за сервиране; капачки за чаши против разливане; поставка за бутилка, която се преобразява в кошница за хляб.

Направете запитване

Свържете се с нас

Скоро ще можете да рьзгледате колекцията продукти Silwy в нашия нов мострен център в КК „Св. Св. Константин и Елена“. Направете запитване за оферта и доставка още днес.