Партнираме си с

CAT

„Caterpillar“ превъплъщава амбицията на Бенджамин Холт да преобрази земеделието в САЩ в зората на ХХ век. По онова време парните трактори са големи, тромави и често потъват в земята, която трябва да обработят.

Холт изкупува не особено успешен патент верижно задвижване, кръстено на галено „гасенично“. И тази иновация води до революция в селското стопанство. В последствие машините, произвеждани от „Caterpillar“, се превръщат в емблема на поредица от постижения в областта на строителството, архитектурата и индустрията.

Днес „Caterpillar“ или просто CAT са сред най-известните брандове за селскостопански машини, минно оборудване, дизелови и газови двигатели, турбини и др. А емблематичното име на компанията произлиза именно от онази иновация при задвижването, напомняща бавното, но сигурно пъплене на гъсеница.

Двигателите CAT

Предвид широкия спектър на приложения, двигателите Caterpillar се отличават и със широк спектър на мощност. Комерсиалните морски двигатели достигат и надхвърлят 3000 KW.

Ще познаете двигателя CAT по яркия жълт цвят, в който са обагрени повечето модели, както и по на пръв поглед сложния индустриален дизайн. Макар и страховити на вид, сред отличителните черти на морския двигател Caterpillar са опростеното обслужване, издръжливост и оптимизиран разход на гориво.

Максимум мощност

бордови двигател CAT

Знаехте ли, че...

Двигатели CAT захранват испанската фрегата от клас „Алваро де Басан“ (Alvaro de Bazán), мексиканските крайцери от клас Justo Sierra Mendez, както и военните коли на британската, американската, шведската, норвежката, швейцарската, холандската и датската армия.

Belissima Marine

Поддръжка на двигатели CAT

„Belissima Marine“ предлага цялостни услуги по поддръжка и ремонт на двигатели и системи CAT с приложение в плаването, селското стопанство и минната индустрия.

Ремонти

Осъществяваме текущи, извънредни и спешни ремонти на морски и индустриални двигатели CAT. Предлагаме пълна диагностика и цялостно сервизно обслужване.

Оригинални части

Предлагаме с оригинални резервни части и консумативи Caterpillar. Работим с лицензиран доставчик, което Ви гарантира сигурност и здраве на двигателя.

Поддръжка

Осигуряваме и абонаментна поддръжка на яхти и индустриално оборудване. Тя включва преференциални условия за текущо обслужване и извънредни ремонти.

Индустриални машини CAT

„Belissima Marine“ осъществява и ремонт и поддръжка на индустриални машини Caterpillar. Обслужваме селскостопанска техника, минно оборудване и др.

Индустриални машини CAT

За повече информация

Свържете се с нас