оборудване за яхта Garmin

В началото на всяка календарна година с нетърпение очакваме да Ви съобщим първите добри новини. През 2024-а това е оторизирането ни за доставчик на оборудване за яхта Garmin.

Belissima Marine си партнира за първи път с Garmin България. Паралелно с основните инструменти и аксесоари за плавателни съдове, Belissima Marine доставя и цялата гама от спортни и автомобилни продукти. В това число влиза и звучителната система Garmin Fusion, автомобилни навигации Garmin, смарт часовници, спортни гривни и тракери, GPS устройства за тренировки на открито и плуване и др.

Оборудване за яхта Garmin

Пълната гама от допълнително оборудване с марката Garmin включва инструменти от първостепенна важност за Вашето спокойно, безопасно и приятно пътуване. Селекцията от модерна електроника за яхти обхваща цялата гама от навигационни инструменти, карти и сензори. Garmin предлага и висок клас морско радио, необходимо за комуникации и обмен на информация в открито море, камери, антени, ръчни GPS приемници и часовници.

Освен консултация при избора и доставка на новото оборудване за яхта, Belissima Marine предлага и последващата инсталация и поддържка на системите. Това Ви гарантира пълна интеграция на новата електроника със съществуващата инфраструктура на плавателния съд. Тази непрекъсната свързаност на отделните елементи от оборудването на свой ред е важна за неговата оптимална работа и лесното му управление.

Как да поръчам оборудване Garmin?

Можете да направите запитване за специална оферта по имейл, или да заявите предложение на място в нашия шоурум в Търговски център „Приморски“ в КК „Св. Св. Константин и Елена“.