Belissima Marine

Когато столицата се оттегли от морето е време вълнението на морето да се пренесе в столицата! В навечерието на празничния сезон, екипът на Belissima Marine имаше удоволствието да бъде домакин на една специална Гала вечеря. Тя премина под мотото „Приказки по вълните“. Събитието се състоя на 12 ноември в столичния хотел „Маринела“.

„В онова време от годината, когато човек неизменно си прави равносметки, всички от екипа на Belissima сме щастливи, че до тук 2021-ва е една вълнуваща година. От една страна, сред поводите за тази вечеря бе официалното откриване на обновената ни ремонтна база във Варна. Освен отлично оборудвана, тя е и едно прекрасно и уютно място. От друга страна, събитието е и нашият начин да кажем „Благодаря“! На нашите партньори – благодарим Ви за подкрепата, професионализма и колегиалното отношение! На нашите клиенти – благодарни сме за цялото доверие и коректността. Те ни карат да изпращаме всеки работен ден с усмивка. Те превръщат рутината от работата ни в мисия!“, сподели управителят на Belissma холдинг – Петина Янева преди събитието.

управител Belissima Marine
г-жа Петина Янева – управител на Belissima Marine

Нашите партньори

Сред гостите на Гала вечерята бяха нашите партньори от Sunseeker Bulgaria в лицето на „капитана“ на компанията г-н Никола Костов, страхотният екип на MS Yachting – г-н Севдалин Минчев и г-жа Ивелина Топалова, лидерът на BG Yachting – г-н Петко Бачийски, както и Момчил Николов Младши като представител на Best Boats Only.

Г-н Момчил Николов, Best Boats Only

Специален гост бяха и партньорите ни от Unique Estates в лицето на г-жа Дора Керемидчиева. Чак от Гърция, специално за нашата празнична вечеря, пристигнаха и семейство Папайоану и г-жа Анита Циплакидоу от AP Marine, както и г-н Йоанис Кувернитис от A Glaze.

Севдалин Минчев MS Yachting
г-н Севдалин Минчев – мениджър на MS Yachting

Затрогващи бяха думите на г-н Минчев и г-н Костов, които отправиха кратки слова към гостите. Те използваха своите минути пред микрофона, за да изразят своята подкрепа към „Belissima Marine“, към управителя Петина Янева и главния механик Радослав Кирилов.

Петина Янева и Никола Костов
Г-жа Петина Янева (дясно), г-н Никола Костов и неговата съпруга

Нещо повече, двамата кавалери засвидетелстваха своето силно колегиално отношение. При това към една млада и сравнително малка компания, която тепърва започва да развива своя потенциал. Компания, която започва да се утвърждава като надежден партньор за собствениците на яхти у нас и на п-в Халхидики, но и за представителите на най-големите марки яхти като Jeanneau, Lagoon, Prestige, Sunseeker, Azimut, Sunreef, Fountaine Pojot, Acopar, Chaparal, Brabus Marine, Parker, Fiart.

Програмата на нашата Belissima Marine Гала вечеря

Водещи на официалната програма бяха популярният яхтсмен Виктор Сокачев и младото бижу Катрин Карера. За цялостната визия на вечерта екипът на Belissima поднася своите благодарности на огнения тандем Мария Александрова-Мери и Анна Пепелярска от Агенция „Royal Wedding/Royal Management“. Те не само осигуриха прелестна декорация. Двете дами се погрижиха и за богатата развлекателна програма. Тя бе в пълна хармония с изкушаващото петстепенно меню, приготвено от шеф готвачите на х-л „Маринела“.

Гала вечеря Приказки по вълните

Собственици на яхти, бизнесмени и любители на морския начин на живот се насладиха на нежната музика на Милена Пеева и нейните ангелски гласове. Част от програмата бяха и Танцова формация „Елика“, които впечатлиха не само с пластичност, но и с пъстра палитра от жанрови изпълнения. Десертът бе поднесен заедно с музикалния специалитет на DJ Yavor и Роял Бенд.

Милена Пеева и нейните ангелски гласове
Милена Пеева и нейните ангелски гласове

По време на организираната от Belissima Marine Гала вечеря бяха представени абонаментните планове за поддръжка на яхта на фирмата. Водещите анонсираха и някои от новите ни услуги като Парфюм ароматизатор за яхта.

Щурвал на късмета

Официалната част на гала вечерята завърши с „Щурвал на късмета“ – игра с награди. Belissima Marine предостави едногодишен абонамент за поддръжка на яхта пакет „Лукс“ на един от гостите. Belissima MARRY ME – другата част от холдинга, подари декоративна котва за ревер от бяло и жълто злато, декорирана с диаманти.

Г-н Петко Бачийски (вляво)

Партньорите от BG Yachting бяха подготвили ваучер за 10 дни безплатно домуване на лодка до 100 фута на Марина Несебър за 2022 год. пред офиса на Azimut Bulgaria. Наградата връчи управителят г-н Петко Бачийски. От името на Sunseeker Bulgaria, г-н Костов предаде на един късметлия ваучер за 10% отстъпка за наем на яхта, предлагана от Sunseeker Charters. Г-жа Ивелина Топалова изненада един късметлия с комплект мъжки и дамски елек на Helly Nensen. От AP Marine пък бяха подготвили специален сервиз за хранене за яхта. Бутилки шампанско подариха от Best Boats Only, както и от Unique Estates.